Rem

Recepció banyolina als seus remers olímpics

Els remers Dennis Carracedo i Aleix Garcia, i l’entrenador Carles Grabulosa, van ser rebuts a l’Ajuntament de Banyoles un cop acabada la seva participació als Jocs de París 2024, en el qual van guanyar un diploma olímpic: Garcia pel seu cinquè lloc en la final en què aspiraven a medalla del doble scull amb Rodrigo Conde i Carracedo pel segon lloc en la final B en doble scull lleuger –dirigit per Grabulosa– amb Caetano Horta.

Miquel Noguer els va rebre a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Banyolesi va posar en valor que “arribar als Jocs Olímpics ja és una gran fita, però a més aconseguir un diploma olímpic té molt de mèrit, en un record que quedarà per sempre a la memòria de la ciutat i del Club Natació Banyoles”. “Més enllà de l’èxit assolit a les olimpíades us rebem perquè sou gent de casa que heu estat uns dignes ambaixadors en aquests Jocs Olímpics de París” hi afegia l’alcalde, en un acte que també volia reconèixer la trajectòria del Club Natació Banyoles des de la seva secció de rem per situar la capital del Pla de l’Estany al mapa internacional. El seu punt àlgid, la plata de Fernando Climent a Los Angeles, el 40è aniversari de la medalla del qual es commemorava aquest dilluns, coincidint amb la recepció al consistori banyolí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)