Vela

Xammar i Brugman s’encaminen cap a la segona medalla de vela

La dupla formada pels regatistes catalans Jordi Xammar i Nora Brugman acaricia les medalles. Finalitzades les vuit primeres regates de la modalitat 470 de vela en categoria mixta, ambdós ocupen la segona posició de la classificació general amb una puntuació total de 37, set punts per darrere de la parella austríaca formada per Lara Vadlau i Lukas Maehr (44).

La delegació espanyola de vela podria sumar demà (15.40 h) una nova medalla a Marsella. La parella podria aconseguir la plata si finalitza la regata per la medalla (medal race) en segona posició, mentre que podrien pujar al podi amb una quarta posició, tot i que això dependrà també del que facin els seus perseguidors, els japonesos Keiju Okada i Miho Yoshioka.

La falta de vent ha obligat a modificar la competició, que ha retallat les dues darreres regates (inicialment se n’havien de disputar deu abans de la medal race, però finalment han sigut només vuit).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)