Piragüisme

Van per feina

El K4 liderat per Saül Craviotto enllesteix l’accés a la semifinal de 500 m amb el segon millor temps i estalviant-se els quarts

Saül Craviotto (1984) va obrir la seva cinquena participació en uns Jocs, en què vol sumar la sisena medalla olímpica i afegir-la a les d’or a Pequín, plata a Londres, or i bronze a Rio i plata a Tòquio. “Era important passar per treure’ns una prova, els meus tres companys també fan el K2 i una prova més fatiga molt”, va dir el lleidatà establert a Astúries, en declaracions a RTVE després d’aconseguir la classificació directa per a la semifinal del K-4 500 de demà al migdia.

Craviotto, Marcus Cooper, Carlos Arévalo i Rodrigo Germade van liderar la segona sèrie de classificació des de l’inici, i només perquè no es van esprémer al màxim –tots els palistes de la federació espanyola van superar les seves sèries en la jornada inaugural d’esprints– Alemanya els treia el primer lloc amb 1:20.51. La selecció espanyola acabaria amb la segona plaça directa gràcies a l’1:20.60, que deixava en no res el rècord olímpic que acabava de fer Sèrbia en la primera sèrie, amb 1:20.99 –Hongria era l’altra selecció que també s’estalviava els quarts al cap de 3 hores– i que ara té el conjunt germànic. “Al final ens han passat però espero que a la final canviï el resultat”, declarava Craviotto, centrat en la lluita per les medalles de la final de demà (13.50 h), que serà dues hores justes després de les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)