Atletisme

Cristina Montesinos, novena en la marató de marxa de relleus mixtos

Amb 2h56:10 i formant equip amb el murcià Miguel Ángel López, han cedit 5:39 respecte Álvaro Martín i Maria Pérez, campions olímpics amb 2h50:31

La terrassenca Cristina Montesinos, formant equip amb el murcià Miguel Ángel López, s’ha classificat en novè lloc en la novedosa prova de la marató de marxa de relleus mixtos, que s’ha estrenat a París en el programa olímpic i ha coronat a l’altra parella espanyola, l’extremeny Álvaro Martín i l’andalusa Maria Pérez. Amb un registre de 2h56:10 en el circuit del Trocadero, als peus de la torre Eiffel, Montesinos i López han cedit 5:39 sobre Martín i Pérez, que han fixat la nova plusmarca olímpica en 2h50:31. La marxadora catalana ha fet una bona última posta (47:55 en 10,800 km), remuntant de la tretzena a la novena posició final. La vallesana ha superat l’alemanya Saskia Feige en el frec a frec final i s’ha quedat a 30 segons de la japonesa Kumiko Okada, que ha obtingut la vuitena plaça i l’últim diploma olímpic. Per darrera dels campions olímpics han completat el podi els equatorians Brian Pintado i Glenda Morejón (2h51:22) i els australians Rhydian Co·ley i Jemina Montag (2h51:38).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)