Vela

La falta de vent ajorna la ‘Medal Race’ on Xammar i Brugman buscaven la medalla

La regata de les medalles de la classe 470 mixt es disputarà demà si les condicions ho permeten

La falta de vent a la Marina de Marsella on es disputen les proves de vela dels Jocs de París ha ajornat la Medal Race del 470 mixt on els barcelonins Jordi Xammar i Nora Brugman havien de lluitar per una medalla. Només s’han pogut disputar dues regates a primera hora i la resta de la jornada de les diferents classes han estat ajornades. La regata de les medalles del 470 mixt es disputarà demà si les condicions del vent ho permeten. La premianenca Gisela Pulido tampoc ha pogut disputar cap de les cinc regates previstes de la Fórmula Kite. Com que anava dotzena en la general no s’ha classificat per les semifinals de les deu millors.

Jordi Xammar i Nora Brugman ocupen la segona posició en el 470 mixt i si finalitzen entre els quatre primers en la Medal Race s’asseguraran una medalla. Si son segons guanyaran la plata, i si acaben primers i els austríacs cinquens s’emportaran l’or. També poden acabat quarts i sense medalla. Els primers són els austríacs Lara Vadlau i Likas Maehr amb 24 punts, mentre que els barcelonins van segons amb 31 punts. Els japonesos Keijo Okada i Miho Yoshiola són els tercers amb 35 punts, mentre que la quarta plaça l’ocupen els suecs Antoh Dahlberg i Lovisa Karlsson amb 39.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)