Més esport

Laura Heredia tanca el primer dia de pentatló amb bones sensacions

L’atleta catalana Laura Heredia és la primera catalana que participa en uns Jocs en la categoria de pentatló modern (disciplina que combina l’esgrima, la natació, l’equitació i el laser-run –tir amb pistola amb quatre voltes de 800 metres–). La de Santa Coloma de Cervelló ha començat aquest migdia amb la disciplina d’esgrima, on ha acabat la jornada amb 17 victòries, 18 derrotes i un total de 210 punts. Tot plegat la situa en dissetena posició de la classificació general.

La competició es reprendrà dissabte amb les semifinals on hi ha proves d’equitació, natació, laser-run i bonus d’esgrima.

El pentatló fa un gir de guió després de París. La competició de salt d’hípica es canviarà per un cursa Spartan Race d’obstacles, una modalitat que ha captivat molts joves i amb la qual el COI fa una picada d’ullet a la captació de fidels com ja ha fet abans amb el breaking, que debuta a la capital francesa, o l’skateboarding, que va fer el seu primer salt olímpic a Tòquio 2020 i tindrà un segon capítol a la ciutat de la llum. La mateixa que vol veure Heredia després de la foscor de l’hotel de Tòquio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)