Waterpolo

Espanya derrota Itàlia i buscarà la cinquena posició (9-11)

La selecció masculina de waterpolo ha vençut Itàlia (9-11) i lluitarà per acabar en cinquena posició aquest diumenge (09 h). Espanya, amb set catalans, va perdre les opcions de lluitar per les medalles en caure contra Croàcia en el partit de quarts (10-8) i ara intentarà marxar de París amb un somriure.

El partit ha començat amb polèmica després que els italians hagin decidit donar l’esquena a la tribuna quan ha sonat l’himne en senyal de protesta pel que consideren que no va ser un arbitratge ajustat en el partit de quarts que van perdre contra Hongria (10-12).

Quan la pilota s’ha posat en joc, els jugadors de David Martín s’han avançat amb un parcial de 0-5 que ha permès a l’equip arribar al descans amb una renda còmode (3-6).

Els azzurri s’han posat les piles tornant de la pausa i han retallat distàncies amb els gols de Gonzalo Hechenique (7-8), però l’aparició de Felipe Perrone ha sigut fonamental per allunyar el perill i deixar el definitiu 9-11 final.

L’equip, que va acabar la fase de grups invicte i només ha perdut el duel de quarts contra Croàcia, jugarà aquest diumenge contra Grècia o Austràlia per intentar tancar el torneig en cinquena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)