Handbol

El Barça inicia la pretemporada amb només set jugadors del primer equip

El primer partit serà el 22 d’agost en la semifinal de la Supercopa de Catalunya contra el Sarrià

El Barça ha iniciat la pretemporada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb només set jugadors del primer equip i vuit jugadors de les categories inferiors, set de l’equip filial i un juvenil. Els jugadors blaugrana que han disputat els Jocs Olímpics de París s’incorporaran progressivament als entrenaments.

L’entrenador Carlos Ortega té a les seves ordres des del primer dia Aitor Ariño, Tim N’Guessan, Thiagus Petrus, Luis Frade, Domen Makuc, Juan Palomino i Antonio Bazán. Tant Pol Valera com Jaime Gallego continuen treballant en les seves recuperacions. El tècnic del conjunt blaugrana també compta amb reforços del Barça Atlètic, els porters Filip Saric i Pol Quiroga; els extrems esquerres Roger Giner i Jan Blas; l’extrem dret Manuel Ortega, el pivot Òscar Grau i el lateral dret Carlos Pueyo. També hi és el central Anselmo Collado, encara en categoria juvenil.

Els partits

La data del primer partit de preparació és el 22 d’agost, quan el conjunt barcelonista disputarà les semifinals de la Supercopa de Catalunya a Sarrià de Ter (20 h) contra la UE Sarrià per un lloc a la final. Si es classifica jugaria la final la final de la Supercopa de Catalunya a Esplugues de Llobregat el dimecres 28 d’agost (20.30 h), contra el guanyador de l’encreuament entre el Fraikin Granollers i el Molins de Q-H Molins.

Enmig, el Barça viatjarà a Alemanya per disputar l’HSG Premium Cup de Nordhorn el cap de setmana del 24 i 25 d’agost. El torneig amistós, en format de final a quatre, té equips de primer nivell amb el Nordhorn-Lingen, el Flensburg, el Montpeller i el Barça. Els blaugranes jugaran la segona semifinal, el dissabte 24 d’agost (17 h), contra l’equip francès. La final serà el diumenge 25 d’agost (17 h), mentre que el tercer i quart lloc es disputarà a les 14.30 h.

Un cop superades la Supercopa de Catalunya i la Premium Cup de Nordhorn, serà el torn de la Supercopa Ibèrica i de l’inici tant de la Lliga Plenitude i de la EHF Champions League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)