Waterpolo

Álvaro Granados torna a l’Atlètic Barceloneta

El golejador terrassenc s’havia compromès amb el Pro Recco, però el club italià, immers en una greu crisi econòmica, havia obert les portes dels seus jugadors per buscar-se noves destinacions

Després de dues temporades al Novi Beograd, l’internacional terrassenc Álvaro Granados tornarà a defensar els colors del Zodiac CN Atlètic Barceloneta. El golejador català s’havia compromès al mes de juny amb el Pro Recco italià, el club més llorejat d’Europa amb onze Champions al seu palmarès. Un mes després, però, saltava la notícia que l’empresari Gabriel Volpi, el mecenes del club transalpí havia tallat l’aixeta, el club entrava en una greu crisi econòmica i obria les portes perquè les seves figures es busquessin el seu futur. S’obria un nou escenari i la possibilitat que Granados tornés al club mariner era una sortida més que factible que avui s’ha confirmat. Format al CN Terrassa, l’internacional català, sisè en els Jocs de París, ja havia militat al Barceloneta, del 2017 al 2022. “No puc estar més content i agraït per l’oportunitat de tornar a casa. Crec que serà un any increïble. Tenim molt bon equip i anem a per la segona”, ha comentat el jugador en declaracions al club mariner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)