Waterpolo

El Sabadell ja està en pretemporada

Waterpolo.L’equip de Quim Colet, sense invitació per a la fase de grups, ha avançat la tornada als entrenaments perquè haurà de jugar la prèvia de la Champions a Can Llong, del 13 al 15 de setembre. El CN Barcelona es desplaçarà a Dubrovnik

El CN Sabadell i el CN Barcelona, que han de jugar la fase preliminar de la Champions del 13 al 15 de setembre, ja es troben en plena pretemporada. L’equip sabadellenc, que en les dues últimes temporades havia accedit directament a la fase de grups de la màxima competició europea gràcies a una invitació, ha hagut d’avançar la represa dels entrenaments. A excepció dels olímpics Edu Lorrio (Espanya), i els nouvinguts Alex Bowen (EUA) i Vincenzo Renzuto (Itàlia), la resta de components de la plantilla, amb la novetat d’Axel Corres (Mediterrani), ja s’entrenen a les ordres de Quim Colet per preparar l’inici del curs europeu, que afrontaran a Can Llong contra l’Ortigia italià, el Sabac serbi i el Pays d’Aix francès. Només el primer classificat accedirà a la fase de grups. Si el conjunt vallesà aconsegueix el seu objectiu jugarà en el grup D contra l’Olympiacòs, el Savona, substitut del retirat Pro Recco, i el Primorac Kotor montenegrí.

El CN Barcelona, en canvi, s’haurà de traslladar a Dubrovnik, on s’enfrontarà al Jug, que exerceix d’amfitrió i és el gran favorit; el Jadran Herceg Novi montenegrí, el Dinamo de Bucarest romanès i el Banja Luka bosnià. El vencedor d’aquesta fase anirà el grup C, amb l’Atlètic Barceloneta, el Marsella i el Vasas Plaket hongarès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)