Tennis

Paula Badosa arriba als quarts d’un WTA 1.000 per primer cop aquest any

La jugadora de Begur ha guanyat en els vuitens de Cincinnati Putintseva per 6-4 i 6-4

Paula Badosa s’ha classificat per els quarts de final del WTA 1.000 de Cincinnati al derrotar amb facilitat la kazakh Iulia Putintseva per un doble 6-4 en 1h32. L’empordanesa continua amb la seva bona trajectòria a Cincinnati i per primera vegada aquesta temporada s’ha classificat per uns quarts d’un torneig WTA 1.000.

Paula Badosa, 36 del rànquing WTA, sempre ha anat per davant en el marcador i ha dominat el joc. El primer set l’ha sentenciat en el desè joc. En la segona mànega s’ha avançat amb un 3-1, i després han arribat quatre trencaments de servei consecutius, dos per cada jugadora, en els darrers quatre jocs i la tennista de Begur s’ha emportat la victòria davant la jugadora número 34 del món.

La rival de Paula Badosa en els quarts de final serà la russa Anastasia Pavlyutxenkova, 28 de la WTA, que ha derrotat en els vuitens la xinesa Qinwen Zheng, la setena cap de sèrie i campiona olímpica, per 7-5 i 6-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)