Ciclisme

Justine Ghekiere triomfa a Le Grand-Bornand

Justine Ghekiere (AG Insurance) és la vencedora de la setena i penúltima etapa del Tour femení, de Champagnole a Le Grand-Bornand, de 166,4 quilòmetres amb 5 ports el primer dels quals de 1a categoria –Creu de la Serra, a 108,6 km per al final–, seguit d’un de quarta, un de tercera i els dos últims de segona: Saint-Jean-de-Sixt a 10,4 i l’últim a meta. L’Aup Duès aquest diumenge amb un altre Hors Categorie, Glandon, decidirà la general de la cursa en una jornada de 149,9 km i 3.750 m D+.

La portadora del mallot a punts de la muntanya –segona en aquesta classificació, que passa a liderar– afrontava en solitari la darrera ascensió amb gairebé un minut de marge respecte la resta d’escapades, mentre Demi Vollering atacava en el pilot amb la resposta immediata de la mallot groc, Kasia Niewiadoma, quan tenien el cap de cursa a poc més de dos minuts. La principal favorita, desena en la general a 1:19, llançava un segon atac a menys de 4 quilòmetres i la polonesa agafava les regnes per defensar el seu lideratge. Fins i tot s’enduia la neerlandesa a roda per quedar-se les dues colze a colze a un quilòmetre per acabar entrant Vollering tercera a 1:22 de Ghekiere amb els 4 segons de la bonificació com a premi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)