Tennis

Badosa atropella Pavlyutxenkova i accedeix a la semifinal de Cincinnati

Paula Badosa (36a de la WTA) s’ha desfet aquesta matinada hora catalana amb una gran autoritat de la russa Anastasia Pavlyutxenkova (28a) per 6-3 i 6-2 en els quarts de final del WTA 1.000 de Cincinnati, un torneig on l’empordanesa, que no ha perdut cap set, ha constatat la seva progressió després d’haver estat campiona aquest estiu al WTA 500 de Washington en unes darreres setmanes de somni en la gira de pista dura d’Amèrica del Nord en què ha recuperat la seva millor versió i en què ha guanyat deu dels seus últims onze partits. Se les heurà avui en la semifinal amb la nord-americana Jessica Pegula (6), que va tenir una feinada per batre la canadenca Leylah Fernández; 7-5, 6-7 (1) i 7-6 (3). L’altra semifinal la jugaran Iga Swiatek (1) i Aryna Sabalenka (3).

Badosa i Pavlyutxenkova s’havien enfrontat abans només una vegada, amb triomf de la catalana per 6-2 i 6-3 en el darrer obert d’Austràlia. En aquesta ocasió, ha tornat a ser molt superior exercint un domini demolidor amb el servei –83 % de punts guanyats amb el primer si 78% amb el segon– i no ha concedit cap trencament . En la restada, a més, ha aprofitat les seves tres oportunitats (3/3). Amb bones sensacions de joc i físiques, el seu gran cavall de batalla, l’empordanesa arribarà a l’obert dels Estats Units que arrenca el 26 d’agost el seu millor moment del curs. La seva progressió li garanteix ser cap de sèrie en el torneig nord-americà, ja que quan acabi el torneig se situarà entre les 32 millors del món. “Estic molt feliç, fa tres setmanes era la 70a del món i ara estaré entre les 30 millors del circuit. tots els grans moments de la meva vida esportiva han passat als Estats Units”, afirma la catalana, que feia referència al títol d’Indian Wells que va guanyar el 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)