Ciclisme

Primoz Roglic sorprèn en la 4a etapa de la Vuelta i es col·loca líder

L’eslovè Primoz Roglic (Red Bull) ha vençut la quarta etapa de La Vuelta. El corredor s’ha posat les piles en la segona etapa de muntanya que ha consistit en 170,4 quilòmetres, i ha segellat un triomf amb el qual es col·loca primer a la classificació general per davant del portuguès Joao Almeida (UAE Emirates) a qui li treu 8 segons de diferència (14h33m08s) i del mallorquí Enric Mas (Movistar) que està a 32 segons (14h33m40s). Aquesta etapa de muntanya ha unit Plasencia amb Pico Villuercas, a Càceres. Tot plegat amb temperatures que fregaven els 40 graus.

La carrera s’ha decidit en els darrers quilòmetres quan l’austríac Felix Gall ha fet una escapada per reduir el nombre de candidats a endur-se el triomf. En aquest grup s’hi han afegit Roglic, el belga Lennert Van Eetvelt i Enric Mas. Gall no ha pogut aguantar el ritme i els altres tres corredors l’han superat. A falta de poc més d’un quilòmetre, Almeida s’ha posat les piles i s’ha apropat al cap de la cursa. El portuguès ha acabat la quarta etapa tercer després del frec a frec final entre Roglic i Van Eetvelt.

Tot plegat en un dia negre per al campió de la tercera etapa, Wout Van Aert, que s’ha desinflat a les primeres de canvi i ha acabat 149è, dient adéu a les posicions capdavanteres de la classificació general. Aquest dimecres es durà a terme la cinquena etapa que constarà de 177 quilòmetres que uniran Fuente del Maestre i Sevilla, on s’esperen temperatures màximes de 38 graus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)