Handbol

El Barça jugarà contra l’Al-Ahly i el Sidney Uni en el mundial de clubs

El Barça ja sap els seus rivals al mundial de Clubs 2024, abans conegut com a Super Globe. Els blaugrana, que partien com a caps de sèrie en ser campions d’Europa, comparteixen el Grup B amb l’Al-Ahly, l’amfitrió del torneig que se celebrarà a El Cairo, i amb el Sidney Uni australià. Pel que fa a la resta de participants, el Veszprém, convidat d’aquesta edició, ha quedat enquadrat al Grup A amb el Zamalek egipci i amb el Handebol Taubaté brasiler.

El Grup C l’integren l’actual campió de la competició, el Magdeburg, el Khaleej Club saudita i el California Eagles dels Estats Units. Els campions de cada grup i el millor segon arribaran a les semifinals del torneig. El Mundial de clubs 2024 se celebrarà a El Cairo (Egipte), des del 27 de setembre al 3 d’octubre, amb el calendari definitiu de partits encara per confirmar. El Barça és el club més llorejat de la història de la Super Globe, ara rebatejada com a Mundial de Clubs, amb cinc títols a les seves vitrines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)