Tennis

Badosa (26) s’estrenarà contra Golubic en l’Obert dels Estats Units

Ramos jugarà contra Berrettini i Bassols ha superat la fase prèvia

Paula Badosa s’estrenarà contra la suïssa Viktorija Golubic en la primera eliminatòria de l’Obert dels Estats Units. La jugadora de Begur, que és la 26a cap de sèrie, s’enfrontarà a la 74 jugadora del rànquing WTA segons ha determinat el sorteig que s’ha fet aquesta tarda. En aquest quadre del quart gran eslam de la temporada hi haurà una segona jugadora catalana, Marina Bassols. La blanenca, la 115 del rànquing, ha superat els tres partits de la fase prèvia i en el darrer que ha jugat avui mateix ha derrotat per 6-3 i 6-4 l’australiana Talia Gibson (172 WTA). Quan acabi tota la fase prèvia sabra la seva rival en el primer partit. És la primera vegada que Marina Bassol jugarà un quadre final d’un gran eslam. Les dues primeres favorites, Iga Swiatek i Aryna Sabalenka disputaran la primera eliminatòria contra jugadores sortides de la qualificació.

En el quadre masculí Albert Ramos, 121 del rànquing ATP, jugarà el primer partit del quadre final contra l’italià Matteo Berretini, el 40 del rànquing mundial. El primer cap de sèrie, l’italià Jannik Sinne, debutarà contra el nord-americà MacKenzie McDonald, el 93 del món, mentre que el segon i el tercer favorits, Novak Djokovic i Carlos Alcaraz, s’enfrontaran a un jugador de la fase prèvia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)