El Barça supera el tràmit a Sarrià de Ter (20-39)

El Barça supera el Sarrià de la 1a estatal –cinquè i campió de copa–en la primera semifinal de la supercopa i disputarà la setmana que ve jugarà la dotzena final de la competició nacional, que ha guanyat en les 11 anteriors edicions disputades. Un primer partit per als dos equips, amb el campió d’Europa, encara sense els internacionals que van disputar els Jocs ni els lesionats, entrenant-se des de la setmana passada i el conjunt local des de dilluns.

Giner a l’extrem dret quan havien passat 54 segons de la primera possessió marcava el 0-1 i Adrià Font també de l’extrem dret local quan havien passat gairebé 4 minuts feia l’1-4. L’aturada de Biosca a Frade era el primer atac visitant que no acabava amb gol i Rispau la primera exclusió superats els 6 minuts i mig (1-5). Pep Arnau de 8 metres marcava el 2-6 en inferioritat però sense porter el Sarrià encaixava per partida doble (2-8). La segona aturada de Biosca a Frade i una altra a Ariño estabilitzava la diferència després del gol de Martí Arnau. El porter local s’erigia com a heroi amb l’aturada a Cikusa amb 4-11 i Josep Espar aturava el partit (4-12, 16:33) amb un nou gol encaixat a la contra.Una segona exclusió local acabava amb Ariño marcantdels 7 metres a la segona oportunitat (4-13). Paralols li forçava els 2 minuts a Bazan (4-13, 19:20). El 5-13 de Ballester a la segona aturada de Biosca a Cikusa i una segona exclusió blaugrana a 4:15 per a la mitja part permetien Lucea fer el 7-15 en una acció que Bazan tornava a ser exclòs. Els dos minuts a Balle i dos gols seguits d’Ortega arrodonien el marcador (7-17) però Pep Arnau sobre la botzina tancava la primera meitat (8-17).

El quart gol de Lucea animava una segona meitat amb menys ritme (13-26), tot i que el Barça seguia imposant la superioritat en transició. La contra de al travesser de Frade seguida del 14-28 de Vidal al contraatac era tot un triomf local i Antonio Carlos Ortega canviava l’equip de cop a 18 minuts. Espar donava un respir a l’equip superat el minut 15 i mig després del 14-31 de Bazán, desqualificat per la tercera exclusió tot just després. Ballester mantenia la progressió en el marcador (16-32). El flai de Pep Arnau a dues mans (18-33) i l’aturada de Moreno a Pueyo en una passada sense mirar de Cikusa activava de nou la grada. El bordilenc a menys de 5 minuts en u contra u feia el 19-36 i la posterior topada amb Maiola, acabava amb el sarrianenc exclòs abans que Lucea marqués l’últim gol local (20-38).