La primera pedra

Handbol. El Barça supera el Sarrià en la semifinal de la supercopa i la setmana que ve jugarà la final del títol que només ha guanyat ell

Sarrià 20 Barça 39

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Pararols (2), Font, Pep Arnau (4), Gutiérrez (3), Rispau (1), Martí Arnau (1), Biosca, Ballester (3), Lucea (4), Arroyo, Guillazo, Vidal (1), Moreno. Cesareo, Mallola (1) i Tomàs Arnau.BARÇA:Bazan (1), Ariño (10), Blas (4), N’Guessan (2), Saric, Petrus, Grau (1), Pueyo (1), Giner (1), Makuc (2), Ortega (8), Palomino (2), Quiroga, Collado (1), Frade (3) i Cikusa (3).PARCIALS:1-4, 2-8, 4-11, 4-13, 6-15, 8-17; 11-22, 13-28, 14-29, 18-32, 19-35 i 20-39.ÀRBITRES:Roland Sánchez i Josep Millán. Dos minuts a Rispau, Ballester, Vidal i Mallola i a Bazan (3), Pueyo i Collado. Bazan, desqualificat en el 46’

Primer partit de l’estiu per al Barça i primera victòria, en la segona setmana de preparació, encara sense els jugadors que van disputar els Jocs ni els que es recuperen de les seves lesions. Un tràmit per als de Carlos Ortega, que la setmana que ve jugaran la dotzena final del títol nacional. El campió de les onze edicions disputades és el club blaugrana, i jugarà contra el vencedor del Molins-Fraikin Granollers d’avui.

L’equip de Josep Espar, cinquè de la 1a estatal la temporada passada i campió de la copa catalana, va marcar el primer gol quan havien passat més de quatre minuts (1-4) i els visitants acabaven cada possessió amb la pilota a la porteria local. Els gols d’Ariño (4-13) i les transicions van aplanar encara més el camí als blaugrana, que van encaixar el 8-17 sobre la botzina de la primera meitat i van mantenir la dinàmica en la segona.