Ciclisme

Sis catalans convocats pel mundial de BTT a Andorra

La cita serà del 28 d’agost a l’1 de setembre

Els seleccionadors espanyols de BTT, el basc Mikel Zabala i la vallesana Anna Villar, compten amb una llista de 23 convocats per al campionat del mon de BTT, 6 dels quals son catalans. La cita es disputa la setmana que ve –del 28 d’agost a l’1 de setembre– a Pal Arinsal i és per a les categories elit, sub-23 i júnior d’XCC, XCO i DH.

Jofre Cullell en elit i Marta Cano en sub-23 competiran en les especialitats olímpiques. El selvatà (1999) del BH ve de disputar els seus segons Jocs i fa un any va ser setè en l’XCC al mundial, mentre la barcelonina (2005) del Primaflor Mondrake corre la seva primera temporada a la categoriai ja n’és campiona estatal. En el descens hi haurà Pau Menoyo i Mireia Pi en elit i Oriol Cuadrat i Marta Perxachs en júnior. El rider de Sant Joan de les Abadesses (2003) disputarà la seva segona cita mundialista en la categoria en la què s’estrena la de Forallac (2004). L’alt-urgellenc (2007) també és campió d’Espanya en el seu primer any a la categoria, en la què s’hi estrena la de Vilablareix (2007), absent en l’estatal per una caiguda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)