Vela

El New Zealand marca el ritme i ja suma tres victòries en tres regates

El Luna Rossa venç l’American Magic en el duel entre el segon i el tercer en la copa Amèrica de Barcelona

L’Emirates New Zealand ha guanyat les dues regates del dia i encapçala la classificació de la tercera regata preliminar de la Copa Amèrica que es disputa a Barcelona amb tres victòries en les primeres tres proves. El defensor del títol està marcant el ritme de la competició i en aquesta segona jornada s’ha quedat com l’únic equip que no ha estat derrotat en els enfrontaments directes de match race. El New Zealand ha guanyat a l’Ineos Britannia anglès i l’Orient Express francès, que s’ha retirat. Contra els anglesos pràcticament han guanyat abans de la sortida, quan perseguien a l’Ineos Britannia en la pre sortida i han aconseguit que perdés el vol i es quedés sense velocitat. L’equip neozelandès l’hi ha tret gairebé mig minut en la sortida i després ha anat ampliant la diferència. La segona victòria ha arribat sense competir. L’Orient Express ha tingut problemes tècnics abans de la sortida. El New Zealand ha sortit i ha iniciat la regata, i poc després l’equip francès ha notificat que es retirava i s’ha aturat la prova amb triomf dels neozelandesos.

El Luna Rossa també ha fet una gran maniobra abans de sortir en l’enfrontament contra l’American Magic, l’ha tancat i l’ha forçat a superar la boia de sortida per fora. Els nord-americans han hagut de tornar a enrere i sortir correctament. Els italians s’han dedicat a marcat les maniobres del seu rival en els primers trams i poc a poc han sentenciat i han sumat la seva segona victòria. L’American Magic ha encaixat la primera derrota, i ha acabat el dia amb un triomf i una derrota, ja que en la regata que ha iniciat la jornada els nord-americans han derrotat l’Alinghi Red Bull suís en una regata força completa.

Demà es disputaran quatre noves regates amb els següents enfrontaments: Ineos Britannia-Alinghi Red Bull; American Magic-Orient Express; Luna Rossa Prada Pirelli-Ineos Britannia i Emirates New Zealand-Alinghi Red Bull.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)