Ciclisme

Irisats de proximitat

El campionat del món es farà a Pal Arinsal la setmana que ve, amb sis catalans entre les modalitats de camp a través i descens

Els seleccionadors espanyols de BTT, el basc Mikel Zabala i la vallesana Anna Villar, disposen d’una llista de 23 convocats per al campionat del món de BTT, sis dels quals són catalans. La cita es disputa la setmana que ve –del 28 d’agost a l’1 de setembre– a Pal Arinsal i és per a les categories elit, sub 23 i júnior d’XCC, XCO i DH. S’hi reparteixen 17 mallots irisats i els campions olímpics de l’Ineos, Pauline Ferrand Prevot i Tom Pidcock, busquen revalidar el títol de camp a través del 2023 a Glasgow.

Jofre Cullell en elit i Marta Cano en sub 23 competiran en XCC i XCO divendres i diumenge. El selvatà (1999) del BH acaba de disputar els seus segons Jocs i fa un any va ser setè en el mundial de la prova curta, el short track, mentre que la barcelonina (2005) del Primaflor Mondrake corre la seva primera temporada en la categoria i ja n’és campiona estatal.

Els relleus, dimecres, obren el programa de curses i el descens és dijous (júnior) i dissabte (elit). Pau Menoyo i Mireia Pi i Oriol Cuadrat i Marta Perxachs són els catalans convocats per al descens. El rider de Sant Joan de les Abadesses (2003) disputa el mundial per segon cop i hi debuta la de Forallac (2004). L’alt-urgellenc (2007) també és campió d’Espanya en el seu primer any en la categoria, en la qual s’estrena la de Vilablareix (2007), absent en l’estatal per caiguda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)