Handbol

El Fraikin Granollers i el Barça jugaran la final de la Supercopa Catalana

El Fraikin Granollers ha derrotat l’Handbol Molins de Q Handbol per 24-39 –14-20 a la mitja part– i jugarà la final de la Supercopa Catalana masculina ITEGRA contra el Barça, que dijous va guanyar a la pista del Sarrià per 20-39. El màxim golejador del partit ha estat el jugador del Fraikin Granollers Pablo Urdangarín amb 10 gols. Per part local, Javier Martínez n’ha marcat vuit. Serà la dotzena final en dotze edicions entre tots dos conjunts. Les onze anteriors s’han saldat amb títol blaugrana. Les finals masculina i femenina es jugaran dimecres vinent al CEM Les Moreres d’Esplugues de Llobregat.

En la competició femenina, el KH-7 Granollers ha superat amb comoditat el Sant Joan Despí en la primera semifinal (27-35) i es jugarà el títol contra el vencedor del duel entre el Mubak BM La Roca i l’OAR Gràcia Sabadell. Cristina Polonio ha anotat 7 gols pel Granollers i Ingrid Fortuño n’ha fet 6 pel Sant Joan Despí. El seu rival serà l’OAR Gràcia Sabadell, que en la segona semifinal s’ha desfet del Mubak BM La Roca (29-34), amb 8 gols de Jana Sobrepera. Per part local, Ekaterina Tyagylay n’ha fet 6.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)