Esquaix

El sabadellenc Iker Pajares es penja el bronze en l’europeu i fa història

El sabadellenc de 28 anys Iker Pajares (CT Sabadell GBS) ha acabat avui tercer l’europeu que s’ha jugat al pavelló de San Fernando a Cuenca i ha fet història per a l’esquaix català, convertint-se en el primer jugador del país que guanya una medalla en el campionat i el segon de l’Estat rere el gallec Borja Golán, l’actual seleccionador. El català lluita per ser olímpic el 2028 a los Angeles en el debut d’aquest esport.

Pajares va perdre ahir clarament en la semifinal contra el suís Dimitri Steinmann per 3-0 (13-11, 11-6 i 11-6) i havia derrotat al francès Baptiste Masotti, el segon favorit, per 3-1. Avui, en el duel que decidia el bronze, ha derrotat al suís Nicolas Mueller, el campió del 2022, per 3-1 (11-7, 13-11, 3-11 i 13-11). Pajares és el 25è del mon i al febrer és va enfilar fins a la 15a posició, el seu millor registre. Pel que fa als altres catalans, el barceloní Edmon López va caure en la tercera eliminatòria davant de Masotti. El salouenc Nilo Vidal i l’igualadí Bernat Jaume havien perdut en l’eliminatòria anterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)