El Barça perd contra el Montpeller (29-31) la semifinal de la Premium Cup

Els blaugrana jugaran avui pel tercer lloc amb el Nordhorn, l’amfitrió d’aquest torneig amistós

El Barça ha perdut contra el Montpeller per 29-31 en la semifinal de la Premium Cup de Nordhorn, Alemanya, i haurà de jugar el partit pel tercer i quart lloc (demà 14.30 h) d’aquest torneig amistós. El conjunt blaugrana guanyava per 18-14 al descans, però en la segona meitat el conjunt occità s’ha posat per davant.

Aquest ha estat el primer partit en que els germans Cikusa s’han enfrontat, en Petar en el Barça i en Djordje en el Montpeller. Els dos han disposat de minuts i Djordje ha marcat el darrer gol del Montpeller.

En l’altre semifinal el Flensburg alemany s’ha imposat per 28-36 el Nordhorn-Lingen, i el conjunt amfitrió serà demà el rival dels blaugrana.