Ciclisme

Paula Blasi, quarta al Tour de l’Avenir

La corredora del Massi Baix Ter va ser tercera en la última etapa de la cursa

Paula Blasi (Esplugues de Llobregat, 2003) tanca el seu debut al Tour de l’Avenir amb un quart lloc en la general, després de ser tercera en la darrera etapa de la cursa disputada de dimecres a dissabte. La vigent campiona de Catalunya de triatló i de ciclisme, que compleix la seva primera temporada enfocada en la bici i ja va guanyar el títol estatal de contrarellotge en la categoria sub-23, va entrar a 3:30 de la francesa Marion Bunel, que va guanyar el Tour de l’Avenir, i de bracet amb la també corredora de la selecció espanyola Eneritz Vadillo, quarta i tercera a la general a 5:16 de la normanda, 1:01 menys que la corredora del Massi Baix Ter. La canadenca Isabella Holmgren va ser segona en el final al Coll de Finestra, després de 125,6 km, i també de la general a 1:55 i 2:11.