Tennis

Més pes a Nova York

Tennis. Amb el pas endavant de Bassols i el retorn de Ramos afegint-se a Badosa, hi ha de nou tres catalans en un gran eslam

Amb la novetat del debut de Marina Bassols, que en el seu cinquè intent en una prèvia de gran eslam ha arribat, merescudament, al quadre principal, l’obert dels Estats Units tindrà tres jugadors catalans, la millor xifra en els quadres individuals dels últims temps en un major, concretament des del darrer obert d’Austràlia. El trio el formen la citada Bassols (115a de la WTA), la begurenca Paula Badosa –27a del món i 26a cap de sèrie–, que arriba engrescada pels seus darrers grans resultats en el circuit, amb el títol a Washington i les semifinals a Cincinnati, i amb el mataroní Albert Ramos (122è de l’ATP), veterà de 37 anys que afrontarà la 14a participació a Nova York i que debutarà contra l’ italià MatteoBerrettini. La rival de Badosa és la suïssa Victoria Golubic (74a) i Bassols se les haurà amb la txeca Barbora Krejcikova (8), la campiona de Wimbledon. Ni a Londres ni a Roland Garros –fet simptomàtic tractant-se de terra batuda, l’especialitat de la casa al país–, el tennis català masculí no va tenir representació. Badosa i Rebeka Masarova, ara eliminada en la prèvia, van disputar el quadre femení en tots dos casos. A Austràlia, els catalans van ser Ramos, Badosa i Masarova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)