Ciclisme

Tercera victòria de Van Aert, aquest cop a la mitja muntanya i escapat

Marc Soler provoca l’escapada del dia, però es queda a abans de l’últim port i es tercer a dos minuts

Wout Van Aert (Visma) ha aconseguit la seva tercera victòria en el seu debut a la Vuelta i en aquesta ocasió ho ha fet arribant escapat amb Quentin Pacher (Groupama) en una etapa de mitja muntanya. Les dues anteriors victòries van ser a l’esprint en el pilot principal. El vilanoví Marc Soler (UAE) ha provocat l’escapada del dia en la que han entrat el belga i el francès, però ha cedit abans de l’últim port, a uns 30 km del final, i ha arribat tercer a dos minuts. en aquesta etapa de 160 km i quatre ports puntuables entre Ponteareas i Baiona. No hi han hagut canvis en la general i el pilot ha arribat a cinc minuts i mig.

Després de molta lluita i de molts intens d’escapada en els quilòmetres inicials abans del primer port del dia de segona categoria, ha estat Marc Soler qui ha format l’escapada definitiva en l’ascens a l’alt de Fonfría. El català s’ha escapat amb Wout Van Aert i William Lecerf (Soudal), i uns quilòmetres després s’han incorporat Juri Hollmann (Alpencin) i Quentin Pacher. El pilot s’ha resistit, però a 100 km de meta han superat el mig minut de marge, el pilot els ha deixat anar, i els escapats poc a poc gan anat incrementant la diferència fins superar els sis minuts al peu del primer dels tres ports encadenats en els últims 60 km de l’etapa.

Els cinc escapats s’han mantingut agrupats fins un quilòmetre abans de l’inici de l’últim port, l’alt de Mougàs de primera categoria. Wout Van Aert ha atacat aprofitant l’esprint puntuable, només l’ha seguit Quentin Pacher i Marc Soler s’ha quedat. El belga i el francès han arribat junts a la meta i Wout Van Aert ha aconseguit el tercer triomfs en aquesta edició de la Vuelta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)