Handbol

El Granollers juga amb juvenils i júniors

Handbol. Supercopa. El Barça critica la decisió dels vallesans de donar descans al primer equip pensant en Europa

Fraikin Granollers 27 Barça 52

FRAIKIN GRANOLLERS:Espinosa (Borrell), Prieto (5), Espigulé (1), Ferran López (1), Valera (3), Vilarrubla (1), Ferrer (4), Bartolí, Montaner (2), Otal, Povill (2), Domingo (4), Carreño (2) i Duran (1).BARÇA:Gonzalo (Nielsen), Carlsbogard (1), Mem (4), Ariño (6), Janc (4), N’Guessan (2), Aleix Gómez (8), Petrus, Makuc (1), Ortega (5), Palomino (3), Richardson (7), Frade (4), Cikusa (2) i Rodríguez (4).PARCIALS:3-1, 7-1, 13-4, 17-6, 22-8, 27-10; 31-13, 35-17, 39-18, 42-21, 45-23 i 52-27.ÀRBITRES:Miquel Florenza i Jordi Ausas.

El Barça continua amb la seva hegemonia a la Supercopa de Catalunya Itegra després d’encadenar el dotzè títol contra el Granollers, que mai ha estat capaç de frenar la condició de favorit blaugrana en aquesta competició. Ahir, però, va ser amb polèmica, perquè el gerent de la secció d’handbol del Barça, Carlos Marín, va criticar públicament la decisió del Granollers de no utilitzar els seus principals jugadors i jugar el partit amb joves: “Estem disgustats i crec que no és bo per ni per a qui ho organitza, ni per a qui ho retransmet ni per als aficionats. Ja va passar l’any passat i no és bona per a l’esport català la decisió del Granollers de venir amb els joves.” Els vallesans tenen dissabte a Suècia el partit d’anada de l’eliminatòria prèvia de l’Europa League contra l’IFK Kristianstad i Antonio Rama va reservar els seus puntals. La realitat és que si el Barça era favorit encara ho va ser més i això es va veure traduït ràpidament amb un 7-1 de sortida dels blaugrana, que van deixar encarrilat el partit. La resta va ser un pur tràmit i, això sí, una il·lusió per als joves del Granollers, que van jugar contra alguns dels seus ídols. El Barça ha de jugar dissabte les semifinals de la Supercopa Ibèrica a Torrelavega contra el Porto portuguès.

LA FRASE

Estem disgustats per la decisió del Granollers, no és bo per a l’handbol ni per als aficionats i ja va passar l’any passat
Joan Marín
gerent handbol barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)