Natació

La vuitena per a Luque

Jocs Paralímpics. El nedador de Parets aconsegueix el bronze en la final dels 50 metres braça en una prova en què ha pujat al podi de manera consecutiva des de Sydney 2000

El veterà de Parets del Vallès Miguel Luque va guanyar el bronze ahir en la final de 50 metres braça. El català va sumar la seva vuitena medalla olímpica i va demostrar que l’edat –en té 47– és només un número. D’altra banda, Antoni Ponce i Núria Marquès van quedar quarts en la final de 200 metres i de 400 metres lliure, respectivament.

En taekwondo al jove Joel Martín se li va escapar la medalla de bronze davant de Xiang Wen Xiao (16-8), de Taipei. Tampoc van tenir sort Maria Heras, Òscar Onrubia i Jordi Ruiz en els partits de bàsquet en cadira de rodes. Espanya va perdre contra Anglaterra (34-69) en categoria femenina i l’equip masculí també va caure contra els Estats Units (66-56) amb un bon paper de Ruiz (9 punts). També Vasile Agache es va estrenar amb derrota en boccia en perdre contra el colombià Edilson Chica (4-2). Tampoc va tenir sort la parella de tennis taula formada pel català Jordi Morales i per Álvaro Morata, que van quedar eliminats en tres sets (11-5; 15-13 i 11-6).