Vela

Sorpresa inicial de l’Ineos britànic a l’American Magic

Vela. La copa Amèrica va arrencar amb mitja hora de retard per manca de vent però després es va poder viure ja un autèntic espectacle

Després de les regates preliminars del cap de setmana passat, ahir va arrencar oficialment la copa Amèrica a Barcelona amb la disputa de la copa Louis Vuitton, que va començar amb mitja hora de retard per la manca de vent. El Luna Rossa italià, l’Ineos Britannia anglès, l’Alinghi Red Bull suís, l’Amerian Magic nord-americà i l’Orient Express francès buscaven el primer punt en la cursa per ser el rival a la final del New Zealand, el vigent campió. La lluita s’allargarà fins al 8 de setembre perquè és una lligueta a doble volta. La jornada la va obrir l’Orient Express francès, que va superar per 24 segons de diferència l’Alinghi Red Bull suís. La segona regata la va guanyar el New Zealand –tot i que no era puntuable perquè ja són a la final– contra el Luna Rossa italià, que va entrar 12 segons més tard tot i que havia dominat el primer tram. Una de les sorpreses va arribar amb la victòria de l’Ineos Britannia anglès en el seu duel contra el New York American Magic, que va pagar una mala sortida i va arribar 14 segons més tard. En l’última regata el Luna Rossa va superar l’Orient Express francès amb un minut i 24 segons de marge.

Avui, apassionants duels

Aquest migdia es posarà en marxa la segona jornada. Els duels seran NYYC American Magic-Alinghi, Emirates Team New Zealand-Ineos Britannia, Luna Rossa Prada-NYYC American Magic i New Zealand-Orient Express.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)