Vela

L’Emirates New Zealand cau de la grua, s’ha de reparar i no competirà avui

L’incident amb el defensor de la copa Amèrica va passar quan treien el vaixell de l’aigua després de la jornada de la Louis Vuitton de dijous

L’Emirates New Zealand, el defensor de la Copa Amèrica, no competirà en la segona jornada de la Louis Vuitton Cup que es va iniciar ahir perquè s’ha de reparar. Quan l’equip estava treient el vaixell de l’aigua després de la jornada de competició de dijous la grua va fallar quan el portava al seu suport i el vaixell va caure amb força. Els components de l’equip no van patir danys, però el vaixell si i s’hauran de repar.

Després de les avaluacions inicials es va decidir que l’Emirates New Zealand no disputarà la jornada d’avui en la que havia de fer dues regates contra l’Ineos Britannia i l’Orient Express Racing. L’equip neozelandès és el defensor de la copa Amèrica i les seves regates no puntuen per la copa Louis Vuitton.

El conseller delegat d’Emirates New Zealand, Grant Dalton, ha manifestat en la nota feta pública per l’equip: “És evident que això és un revés per a l’Emirates Team New Zealand, en un moment tant important de la campanya. Hi ha moments que poden definir una campanya de la Copa Amèrica, i tenim un grup increïble de persones dedicades i talentoses que treballaran durant tot el dia per reparar el vaixell. Com a mínim no navegarem avui i, en el seu moment, proporcionarem més actualitzacions sobre les perspectives.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)