Natació

Quatre sisenes posicions per als catalans en els paralímpics

Polo, Marquès i Salguero en individual, i Gascón, Ponce i Ferrer en el relleu mixt acaben en el sisè lloc

Els catalans han ocupat la sisena posició en quatre ocasions en la segona jornada de la natació dels Jocs Paralímpics de París. Marian Polo, Núria Marquès i Òscar Salguero ho han aconseguit en les seves proves individuals, mentre que Dani Ferrer, Sarai Gascón i Toni Ponce en el relleu mixt.

Òscar Salguero no ha pogut estar aprop del podi en els 100 m braça SB8, discapacitat física, i ha finalitzar en la sisena posició amb 1:12.36. No ha pogut millorar el registre de les eliminatòries del matí (1:11.64) que l’havia fet entrar en la final amb el tercer millor temps. En la mateixa prova femenina Núria Marquès ha ocupat el sisè lloc amb 1:26.58. El títol ha estat per l’espanyola Anastisiya Dmitriv amb 1:19.75.

En els 100 m esquena S13, discapacitat visual, Marian Polo i Emma Feliú han acabat molt igualades amb només una centèsima de diferència. Marian Polo ha estat sisena amb 1:12.73 i Emma Feliú ha sigut la setena amb 1:12.74. Tres catalans han format part del relleu mixt 4x50 m lliure 20 punts, Dani Ferrer, Sarai Gascón i Toni Ponce, i ha completat l’equip Marta Fernández, de Burgos. Han acabat sisens amb 2:35.53.

En bàsquet en cadira de rodes Jordi Ruiz i Òscar Onrubia han format part de l’equip d’Espanya que ha guanyat Austràlia per 68-60 i ha sumat la seva primera victòria.

Pepi Benítez ha format part del quatre amb timoner mixt d’Espanya que ha acabat cinquè de la seva sèrie (7:45.53) i haurà de disputar la repesca.

En la boccia Vasile Agache ha perdut el seu segon partit de la fase de grups clarament contra el croat Davor Komar (0-18).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)