Handbol

El Fraikin Granollers agafa avantatge (29-32) en l’anada de la prèvia de la lliga europea

Els vallesans superen el Kristianstad i afrontaran la tornada a casa amb tres gols de marge

El Fraikin Granollers ha aconseguit una important victòria en l’anada de la prèvia de la lliga europea al guanyar per 29-32 a la pista del Kristianstad suec. Els granollerins tindran tres gols d’avantatge en el partit de tornada que es disputarà en el Palau d’Esports el dissabte 7 de setembre (17 h).

L’inici del partit ha estat molt anivellat i amb alternatives en el marcador, amb un gol a favor d’un i altre equip. El conjunt suec ha estat el primer en avançar-se de dos gols (9-7) i ha assolit la seva màxima avantatge del primer temps amb tres gols en el minut 22 (12-9). En els últims cinc minuts del primer temps els granollerins han fet un parcial de 0-4 i han arribat al descans amb avantatge 13-15.

En l’inici de la segona part ha continuat l’encert del Granollers que ha començat amb un parcial de 0-5 (13-20) i s’ha situat amb set gols d’avantatge. Els granollerins han mantingut aquest avantatge forces minuts però el conjunt suec ha reaccionat poc a poc i s’ha situat a només dos gols a sis minuts del final. El Fraikin Granollers ha aguantat l’empenta final del Kristianstad, sempre s’ha mantingut per davant i s’ha imposat de tres gols, 29-32.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)