Atletisme

Una carrera que val or

Jocs Paralímpics. El tortosí Yassine Ouhdadi puja a dalt de tot del podi en els 5.000 metres i revalida la fita aconseguida a Tòquio

El tortosí Yassine Ouhdadi va fer història aconseguint l’or en els 5.000 m amb un temps de 15:50.64. L’atleta, que té una discapacitat visual, va reeditar la fita aconseguida als Jocs de Tòquio, on també va quedar primer. Ouhdadi competirà també en els 1.500 m.

La resta d’atletes catalans no va tenir tanta sort. En natació, Emma Feliu va estar a punt d’aconseguir la medalla de bronze en els 400 m lliures, però va quedar 4a en la final, mentre que Àlex Villarejo va quedar 8è en la final de 100 m esquena. En boccia, Vasile Agache va quedar eliminat en categoria individual en caure derrotat contra Strehasky (3-4). Finalment, la ripollesa Dalia Santiago va quedar eliminada en la categoria de +65 Kg de taekwondo en perdre en quarts amb Debora Menezes (15-17) i quedar eliminada en el combat de repesca (7-11).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)