Handbol

El Barça guanya el Porto a Torrelavega (39-31)

Els blaugrana poden sumar el segon títol aquesta setmana

El Barça supera el Porto en la segona semifinal de la Supercopa Ibèrica a Torrelavega per 39-31 (24-17 a la mitja part) i aquest diumenge (18 h) s’enfrontarà a l’Sporting de Portugal, el vigent campió de la Lliga i la Copa portugueses i que ha superat els amfitrions als penals després de l’empat a 27. L’equip de Carlos Ortega aspira a sumar el segon títol aquesta setmana contra l’equip on hi ha Natan Suárez, Jan Gurri i Mamadou Gassama.

El conjunt blaugrana encarrilava la classificació superat en la primera meitat, després de manar des de l’inici (3-1) i lligar un parcial de 6-1 (15-10, Aleix Gómez que aplanava el camí: 22-14, màxim avantatge, Ariño a 5:50 per la mitja part.

Mem sol davant el porter rival i després de recuperació tornava a situar els 8 gols de marge (29-21), amb el Porto adormint el joc però sense evitar veure’s 9 (34-25, Richardson) o 10 avall (Cikusa a 9:29, temps mort de Magnus Andersson).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)