Ciclisme

Hatherly i Pieterse, campions del mon d’XCO a Andorra

El sud-africà Alan Hatherly i la neerlandesa Puck Pieterse son els nous campions del mon d’XCO, amb les seves victòries en les curses que tancaven el mundial disputat a Pal Arinsal en el què Jofre Cullell ha acabat 31è en la categoria elit masculina. El selvatà del BH, que havia acabat 21è en el short track divendres, ha arribat a anar entre els 15 primers. El francès Victor Koretzky i el doble campió olímpic, l’anglès Tom Pidcock, completen el podi masculí i en el cas de les dones Anne Terpstra completa el doblet dels Països Baixos amb la plata i la italiana Martina Berta s’endú el bronze.

El dissetè lloc de Marta Cano en el seu debut a la categoria sub-23 és el resultat més destacat dels corredors catalans al campionat del mon que s’ha disputat aquesta setmana a Pal Arinsal. La barcelonina del Primaflor Mondraker, que divendres va ser 18a en la cursa curta, ja va córrer dimecres la prova de relleus amb la selecció espanyola, en la què l’equip dels seleccionadors Mikel Zabala i la Anna Villar va ser desè, el millor resultat del qual és la plata d’Hugo Franco en la categoria júnior d’XCO.

Mireia Pi també debutava en una cita mundialista, en el seu cas en la categoria elit femenina de descens, i va ser 34a. En la masculina Pau Menoyo era 35è i , en la categoria júnior, quinzè lloc d’Oriol Cuadrat i dissetè de Marta Perxachs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)