Tennis

Badosa escombra la xinesa Wang i jugarà els quarts a Nova York

La xinesa Yafan Wang (80a de la WTA), una de les sensacions del torneig, no ha pogut frenar l’embranzida de Paula Badosa (26) en l’obert dels Estats Units. La catalana ha vençut per un inapel·lable 6-1 i 6-2 en 1h22 i s’ha plantat als quarts de final. Igualant el seu sostre en un torneig de gran eslam (Roland Garros 2021) i constata que viu un moment dolç. Badosa presenta candidatura tan pel triomf com pel mètode, desballestant Wang amb la seva dreta esplendorosa quan el vent bufava de cara i aferrant-se a la pista en les dificultats. En dona fe el fet que ha salvat les vuit pilotes de ruptura de què ha disposat l’asiàtica. Malgrat tot, l’inici no ha estat gens fàcil davant d’una rival rocosa des del fons de la pista. En un primer joc de 9 minuts, la catalana ha salvat quatre pilotes de break. El segon joc ha durat 8 minuts i Badosa ha signat el seu primer trencament i han encarrilat un 6-1 de manual, amb 16 cops guanyadors –n’ha fet 26 en tot el partit –i una superioritat abassegadora. La ruptura en el tercer joc del segon acte (3-2) ha estat el detonant del triomf final de l’empordanesa, que jugarà els quarts contra la vencedora del partit que han de disputar avui diumenge les nord-americanes Coco Gauff (3), la vigent campiona del torneig, i Emma Navarro (13).

Marcel Granollers, a quarts

També s’han plantat als quarts els números 1 de dobles, el català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (1), que han derrotat l’indi Yuki Bhambri i al francès Albano Olivetti per un doble 6-2. Se les hauran amb els australians Purcell-Thompson (7), que han derrotat els portuguesos Borges-Cabral per 7-6 (3) i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)