Natació

Toni Ponce guanya la medalla de plata en els 100 m braça SB5

El vilafranquí ha revalidat la segona posició de Tòquio 2020

Toni Ponce ha guanyat la medalla de plata en els 100 m braça SB5, la seva millor prova, i en la que aspirava a emportar-se el títol en els Jocs Paralímpics de París. El vilafranquí ha acabat la final en el segon lloc amb 1:29.43 i ha estat superat pel suïs Leo McCrea que s’ha emportat l’or amb un temps d’1:27.15. Toni Ponce ja es va emportar la plata en aquesta prova a Tòquio 2020, l’ha aconseguit revalidar, i ha sumat la seva tercera medalla de plata.

Miquel Luque ha finalitzat en la sisena posició dels 150 estils SM4 amb un temps de 2:51.96. El medallista de bronze dels 50 m braça ha quedat lluny de les places de podi. Dani Ferrer ha estat desqualificat en els 150 m estils SM3. El badaloní havia finalitzat la prova en la quarta posició (3:11.56) però ha estat desqualificat. Encara disputarà quatre proves més en aquests Jocs.

L’equip d’Espanya de bàsquet amb cadira de rodes, amb els catalans Òscar Onrubia i Jordi Ruiz ha guanyat els Països Baixos per 68-53, i s’ha classificat per als quarts de final com a segona de grup. Jordi Ruiz ha anotat 10 punts.

La saltadora Sydney Fokou ha ocupat la setena posició en la final de la llargada T12, discapacitat visual, amb un salt de 4,84. En rem Josefa Benítez ha format part del PR3 mixt quatre amb timoner i ha finalitzat en la tercera posició de la final B amb 7:43.10 i ha estat la novena del total.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)