Handbol

Un segon dia més a l’oficina

El Barça guanya la seva tercera supercopa Ibèrica contra l’Sporting de Portugal, a Torrelavega, en el segon partit en menys de 24 hores, i alça el segon títol del curs en quatre dies

Sporting Portugal 33 Barça 38

SPORTING CLUB PORTUGAL:Ali, Ferraz, Natan Suárez (2), Francisco Costa (5), Silva, Martim Costa (5) i Salvador (2) –equip inicial– Kristensen, Pedro Portela (1), Jan Gurri (5), Robert William (4), João Gomes (4), Pedro Martínez, Gassama (1), Porkelsson (3) i Yahoza.BARÇA:Nielsen, Aleix (7), Dika Mem (4), Petrus, Carlsbogard (3), Frade (3) i Ariño (5) –equip inicial– Richardson (2), N’Guessan (3), Javi Rodriguez (4), Janc (2), Petar Cikusa (2), Ortega (1), Makuc (1) i Palomino (1).PARCIALS:1-2, 4-8, 7-11, 8-16, 11-20, 15-24; 19-27, 21-30, 24-33, 26-35, 28-36 i 33-38.ÀRBITRES:Yon Bustamante i Javier Álvarez. Dos minuts a Silva i a Aleix, Javi Rodríguez, Palomino, Carlsbogard i Richardson.

La tercera edició de la supercopa Ibèrica, que es va disputar aquest cap de setmana a Torrelavega, té el mateix campió que en les dues edicions anteriors, el Barça. El conjunt blaugrana, que havia superat el Porto dissabte al vespre per 39-31, es va desfer de l’Sporting de Portugal –havia guanyat la primera semifinal contra els amfitrions en els penals en un partit que s’acabava amb empat a 27–, en una final que el conjunt blaugrana dominava per 15-24 en la mitja part després d’haver arribat a manar d’11 (9-20, Ariño). És el segon títol oficial després de la supercopa de Catalunya.

“És una pretemporada difícil, perquè amb els Jocs no ens hem pogut entrenar gaire tots junts”, va dir Dika Mem, que recordava que l’Sporting juga la Champions. El capità del Barça també va destacar l’actuació de Nielsen, designat MVP.

L’Sporting, com el Porto dissabte, va marcar primer, però el Barça ho va enllestir per la via ràpida ahir mitjançant Ariño (1-2), Carlsbogard (2-4), Frade (4-7), Aleix Gómez (4-8) i Mem (5-10), marcant tots de dos en dos. Dos més del màxim golejador blaugrana a Cantàbria –10 abans-d’ahir– enfilaven el màxim avantatge (9-20) i, en la segona meitat, els dos equips acabarien jugant gairebé a càmera lenta, amb Nielsen arribant a la quinzena d’aturades. Les quatre exclusions al campió d’Europa en l’últim quart –l’altra és a Aleix en el minut 5 de la segona meitat– permetien al campió de la lliga i la copa de Portugal maquillar el resultat amb un parcial de 6-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)