Ciclisme

Paula Blasi (Massi Baix Ter) destaca al Giro della Toscana

L’equip ciclista Massi Baix Ter Women’s Team, de Torroella de Montgrí, ha arrancat el setembre amb bones sensacions després dels bons resultats de Paula Blasi (2003) al Giro della Toscana. La ciclista catalana, que va acabar quarta, va rebre el guardó que l’acreditava com la corredora jove més destacada. El podi de la prova va ser per a la belga Margot Vanpachtenbeke (Volkerwessels), que va estar acompanyada de la lituana Rasa Leleivyte (Aromitalia 3T Vaiano) i la ucraïnesa Olha Kylynuch (Fenix – Deuceuninck).Per part del Massi Baix Ter també van completar el Giro della Toscana Ainara Albert i Laia Bosch .

El president del Club Ciclista Baix Ter, Sergi Güell, va celebrar la fita: “L’equip ha estat molt bé, treballant en tot moment per la Paula, que va perdre 13 segons el dia del pròleg però que a partir de llavors va anar remuntant etapa rere etapa. Ha estat la millor jove de la prova i quarta a la general, el que té un mèrit enorme tenint en compte que s’ha classificat per davant de moltes corredores UCI de renom”.

El Massi Baix Ter torna a competir del 8 al 10 d’aquest mes de setembre a Gipuzkoa en una de les últimes proves del 2024.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)