Tennis

Una irreconeixible Badosa perd clarament en els quarts de l’obert dels EUA

L’empordanesa cau derrotada per 6-2 i 7-5 contra la nord-americana Emma Navarro

Paula Badosa ha quedat eliminada en els quarts de final de l’obert dels Estats Units i ha deixat escapar l’oportunitat de passar per primera vegada a la semifinal d’un grand eslam. El seu botxí ha estat la nord-americana Emma Navarro, la tretzena cap de sèrie, que ha guanyat per 6-2 i 7-5 en només una hora i dotze minuts. L’empordanesa, la 26a cap de sèrie, havia fet un bon torneig, però en aquest partit ha estat irreconeixible pel que fa al seu joc. El seu servei no ha funcionat i en el segon set quan guanyava per 1-5 ha perdut sis jocs consecutius. Emma Navarro jugarà la seva primera semifinal d’un grand eslam.

Paula Badosa ha iniciat malament el partit, ha cedit el seu primer servei i la nord-americana s’ha situat amb un 3-0 d’entrada. A l’empordanesa no li funcionava el joc que havia mostrar en els partits anteriors a Nova York i tenia problemes amb el seu servei. Fins el setè joc no ha disposat de la seva primera bola de break per igualar el partit, però no ha aprofitat les dues ocasions que ha tingut i Emma Navarro s’ha situat amb un 5-2. En el següent joc Paula Badosa ha tornat a cedir el seu servei i la nord-americana s’ha emportat el primer set per 6-2.

El descans entre les dues mànegues ha anat bé a la jugadora de Begur que en el primer joc del segon set ha trencat el servei de la seva rival i s’ha avançat amb un 1-5 després de fer un nou break en el cinquè joc. El segon set semblava encarrilat però la nord-americana ha tornat a entrar en el partit i ha guanyat els sis darrers jocs de manera consecutiva, trencant tres vegades seguides el servei de Paula Badosa i aprofitant la seva primera bola de partit.