Vela

Les regates del dia de la Copa Amèrica es cancel·len pel mal temps

El comitè de regates diu que es disputaran demà

Les regates previstes per la sisena jornada de la Copa Louis Vuitton previstos per a aquest dimecres s’han ajornat a demà. El Comitè de Regates de la 37a Copa de l’Amèrica de Barcelona ho ha decidit a causa de la previsió meteorològica, que anuncia pluges i tempesta elèctrica sobre el camp de regates de Barcelona durant tota la jornada.

Després de les inclemències meteorològiques d’ahir, que van impedir que es disputessin les dues últimes regates de la jornada, el director de Regata, Iain Murray, ha decidit ajornar els duels per la seguretat de les embarcacions, les tripulacions i el personal de suport al mar . La previsió anuncia ràfegues de fins a 50 nusos (90 km/h) a alta mar a les Illes Balears i un front que es dirigeix cap a Barcelona. Es podria repetir la incidència d’ahir quan un llamp va caure a només uns centenars de metres davant de Luna Rossa italià.

El Comitè de regates estudia fer demà dijous cinc enfrontaments. Si això fos possible, divendres seria jornada de descans i dissabte, a la penúltima jornada, se’n disputarien cinc més per posar el calendari al dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)