Còrfbol

Calonge i Sant Antoni proclamarà el campió d’Europa

Serà del 28 d’octubre al 2 de novembre amb les vuit millors seleccions continentals, entre les quals la de Catalunya

La Federació Internacional de Korfbal (IKF) va anunciar Calonge i Sant Antoni com a seu de l’europeu absolut, del 28 d’octubre al 2 de novembre amb les 8 millors seleccions del Vell Continent: Països Baixos, Bèlgica, Alemanya, Txèquia, Portugal, Anglaterra, Hongria i Catalunya. La selecció catalana s’hi va classificar gràcies a la seva posició en el rànquing mundial, en la darrera actualització del qual és cinquena i la quarta a nivell europeu.

La Federació Catalana de Korfbal i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni organitzaran la cita, durant la qual es duran a terme activitats lúdiques, formatives i de difusió de la disciplina en els diversos centres educatius del Baix Empordà.

La darrera cita europea va ser el 2021 a Bèlgica amb Catalunya vuitena. Des l’aleshores, la selecció va guanyar el Campionat Classificatori B pel mundial de Turquia de fa dos anys i desena en el mundial de l’any passat, a Taipei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)