Ciclisme

Sergio Garrote s’emporta una lluitada medalla de plata en la ruta H2

El barceloní ha buscat l’or, però el francès Florian Jouanny l’ha superat per 22 segons

Sergio Garrote ha guanyat la medalla de plata en la prova de ruta H 2 dels Jocs Paralímpics de París, després de lluitar pel títol i la medalla d’or i quedar-se a 22 segons del francès Florian Jouanny, que ha revalidat el títol. El barceloní ha finalitzat els 42,6 km de les tres voltes de recorregut amb 1h20:40, mentre que el francès s’ha emportat la victòria amb 1h20:18. La tercera posició ha estat per l’italià Luca Mazzone a 7:40 del guanyador (1h27:58). La cursa ha començat una hora més tard per la pluja, i quan s’ha iniciat ja no plovia però l’asfalt estava mullat. Sergio Garrote ha millorat la tercera posició que va aconseguir en la cursa en ruta a Tòquio 2020.

El barceloní ha sortit fort, s’ha escapat en solitari i ha aconseguit 14 segons de diferència en el pas per la primera volta (14,2 km). En la segona volta el francès l’ha atrapat al voltant del km 23, han anat junts, i han passat per la segona volta (28,2 km) amb el mateix temps. . En la tercera volta Sergio Garrote no ha pogut mantenir el ritme de Florian Jouanny i ha cedit terreny. El francès ha marxat en solitari cap a la victòria i el barceloní s’ha assegurat el segon lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)