Ciclisme

Rècord de marques en el vuitè Sea Otter Europe

La vuitena edició del festival Sea Otter Europe Costa Brava - Girona, que es farà el cap de setmana del 20 al 22 de setembre, comptarà amb més de cinc-centes marques expositores, un rècord que consolida la cita en l’àmbit de la indústria del sector i dels usuaris de la bicicleta. Una cursa corresponent al calendari de les UCI World Gravel Series, la última que reparteix bitllets per al mundial de Flandes el mes que ve, és la principal novetat del programa esportiu que també inclou, entre les quinze proves esportives de totes les modalitats i nivells; la Gravel Ride Tour Girona per a ciclistes amateurs.

L’esdeveniment s’ha presentat aquest dijous amb el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; la vicealcaldessa de Girona i vicepresidenta segona de la Diputació, Gemma Geis, i el director de la Sea Otter Europe Costa Brava - Girona Bike Show, Albert Balcells.

“La Diputació de Girona ha cregut des del primer dia en aquest festival ciclista, conscient que, a banda d’erigir-se en un pol d’atracció per als amants del ciclisme, ajudaria a desestacionalitzar el turisme més enllà de la temporada d’estiu i generaria un gran impacte econòmic per al territori. Les xifres de l’edició passada, amb seixanta-cinc mil visitants, així ho avalen” deia el banyolí. La gironina hi afegia: “Per a nosaltres, la Sea Otter és molt més que una fira de ciclisme. Representa una oportunitat única per situar Girona com l’epicentre de l’esport i la salut, i com un referent en innovació i mobilitat durant aquests dies. Aquesta connexió entre ciclisme, salut i innovació és una aposta ferma per part nostra”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)