Vela

El Luna Rossa es classifica per a la semifinal de la copa Louis Vuitton

L’equip italià suma la seva cinquena victòria en cinc regates

El Luna Rossa Prada Pirelli s’ha classificat per la semifinal de la copa Louis Vuitton al guanyar l’Orient Express i sumar la seva cinquena victòria en cinc regates en aquesta fase de la copa Amèrica de Barcelona. L’equip italià supera per quatre victòries al mateix conjunt francès que és l’últim classificat amb una victòria i cinc derrotes. A l’Orient Express l’hi queden dues regates per disputar i ja no pot atrapar als italians. L’últim classificat és l’equip que queda eliminat i no passa a les semifinals.

El Luna Rossa ha agafat avantatge d’inici per una penalització per fora de limits de l’equip francès. Sempre s’ha mantingut al davant fins aconseguir la victòria per un minut. L’American Magic ha disputat dues regates i ha guanyat en la més intensa i ajustada del dia a l’Ineos Britannia per només tretze segons, però després ha perdut contra l’Alinghi Red Bull, perjudicat per una penalització per entrar abans d’hora en la caixa de sortida. L’equip suís ha sumat la seva segona victòria.

En les dues regates no puntuables del dia l’Emirates New Zealand ha aconseguit dues victòries. Contra l’Ineos Britannia s’ha imposat per més de tres minuts i enfront l’Orient Express l’hi ha tret dos llargs del camp de regates abans de l’abandonament dels francesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)