Triatló

Banyoles torna a exercir la seva capitalitat

1.500 triatletes de 30 països estan citats fins diumenge a Banyoles, on s’hi disputen com fa un any el Campionat d’Europa de Triatló Youth i el Campionat d’Espanya de Triatló per Clubs i Relleus MIxtes i la 38a edició de la primera prova que es va fer a l’estat, el Triatló de Catalunya.

Les curses s’emmarquen en el Triatló Internacional de Banyoles, que suma 13 anys seguits amb cites internacionals com recordava el director de Competicions de la Federació Espanyola de Triatló, Jorge Garcia, en la presentació durant la qual l’alcalde Miquel Noguer destacava: “Banyoles tornarà a ser un any més una de les capitals del triatló i això és possible gràcies a la confiança de la federació, dels clubs i també dels esportistes que aposten per la nostra ciutat per prendre part d’aquesta competició, i, per sobre de tot, gràcies a la tasca que fan el centenar de persones voluntàries”.

L’acte que s’ha fet a l’Oficina de Turisme de l’Estany comptava amb Genís Grau i Maria Casals. El garrotxí (1994), campió estatal esprint a Banyoles el 2018, aspira al títol en la distància olímpica i, la santcugatenca (2002), a revalidar el triomf de l’any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)