Handbol

El Fraikin, amb el Constanta a la memòria

Handbol. El Granollers disputa la tornada de la prèvia de la lliga europea amb 3 gols d’avantatge però recordant la patinada de fa un any

El Fraikin BM Granollers juga aquesta tarda al Palau d’Esports de Granollers (17 h, Esport3) la tornada de la prèvia de l’EHF European League amb tres gols d’avantatge assolits a la pista del Kristianstad suec. L’equip d’Antonio Rama ja va viure un duel intens fa una setmana, en què va aconseguir un coixí de tres gols (29-32) al pavelló del Kristianstad, on va dominar des de l’inici amb el capità Antonio García (8 dianes) com a màxim golejador. Rama va destacar la importància del partit i va fer referència al que els va tocar viure el curs passat en una situació semblant contra el Constanta romanès, en què van patinar a casa: “No s’ha d’oblidar el que va passar, encara que tampoc cal recordar-ho constantment als jugadors. Ells ho tenen molt present des del primer moment. En cap cas la diferència és significativa. Això és handbol: ara tens tres gols d’avantatge i un minut després no en tens.” Amb aquest partit, el Fraikin BM Granollers, que va ser el subcampió de la competició fa dues temporades, té l’objectiu de consolidar la seva presència en la competició europea. Els vallesans tenen la baixa de Sergio Franco, amb dolor a l’esquena des del final del curs passat. Al seu lloc hi haurà el jove del planter Pol Chaves, que ja va viatjar a Suècia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)