Més esport

La cursa de la ratafia incorpora una marxa popular

La dotzena edició de la cursa de la ratafia, que el Club Olímpic Farners ha programat per al 10 de novembre a Santa Coloma, incorpora una marxa de 8 quilòmetres pensada per gaudir-la amb la família i amics sense esperit competitiu. És una de les principals novetats de la cursa, que manté la cursa kids, cursa mitjana de 13 km i cursa llarga de 25 km.

“La cursa de la ratafia està pensada perquè tothom la pugui fer amb unes opcions i uns preus molt econòmics i que cada any el traçat és diferent”, han comentat durant la presentació Joan Massó i Xavier Fraile, del Club Olímpic Farners, que també han presentat el disseny de la nova samarreta. Per part de l’Ajuntament han intervingut l’alcaldessa; Carme Salamanya i el regidor d’Esports, Jordi Cullell.

Les sortides de les curses i de la marxa es faran a la resclosa del parc de Sant Salvador i transcorreran per camins i corriols de zones emblemàtiques de la capital de la Selva. A partir del dia 10 de setembre es podran fer les inscripcions des del web https://cursadelaratafia.cat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)