El Fraikin Granollers, classificat per a la fase de grups

Els vallesans han tornat a doblegar el Kristianstad suec (30-28)

El Fraikin Granollers s’ha classificat per la fase de grups de l’EHF European League després de superar la fase prèvia i intentarà arribar a la final com fa dos anys a la competició. Els vallesans ha doblegat un altre cop al Kristianstad suec, a qui ja havien superat a l’anada (29-32) i ho han tornat a fer després de patir durant la primera part on ha arribat a veure empatada l’eliminatòria. Antonio García, amb 8 dianes, ha estat el màxim golejador seguit per Montoya (6) i Castillo (5).

La posada en escena dels suecs ha estat molt millor que quan van jugar a casa seva i liderats per Axel Mansson (4 dianes) ha igualat l’eliminatòria (7-10). Llavors han aparegut els fantasmes de l’eliminació del curs passat al Palau d’Esports pel Constanta romanès. Però en el moment més complicat de la primera part el capità Antonio García ha assumit galons amb dos gols de qualitat i no semblant en cap moment que té 40 anys amb 5 gols. Al descans 15-15. A la segona part però després que els suecs s’avancessin (15-16) el Fraikin Granollers ha donat un cop d’autoritat amb un parcial de 5-0 (20-16) liderat per Jordi Deumal amb dues dianes i deixar l’eliminatòria vista per a sentència perquè la diferència global ja va pujar fins als 7 gols. Tot i així li ha tocat patir als vallesans perquè novament liderats per Axel Mansson els suecs han empatat (24-24). Però llavors ha aparegut el caràcter i el talent vallesà per rematar la feina..